Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vragen voor het examen 60-780 Windows

4 antwoorden
  • Geachte allemaal, Vrijdag a.s. heb ik een examen van 60-780 Windows 7. Ik heb enkele vragen aan, waar jullie wel antwoord op hebben. - Wat een DNS is weet ik, maar klopt het dat bedrijven een DNS server hebben en wat is hier de reden van, en hoe zit dit in een thuis situatie? - Word er altijd gebruik gemaakt van een DHCP server? - Je kan bij group pollicies 'power user' toevoegen aan een gebruiker, wat houdt dit in? Alvast Bedankt!
  • http://www.ictforyourbusiness.nl/index.asp?ContentId=1061 http://polderboy.wordpress.com/2011/01/19/tien-redenen-waarom-uw-bedrijf-een-server-nodig-heeft/ http://www.geunscomputers.net/waarom-een-server.html http://h41112.www4.hp.com/promo/obc/nl/nl/how-to-choose/technology-explained-hardware/why-do-i-need-a-server.html http://en.wikipedia.org/wiki/Power_user ;)
  • +1 Ik ga niet je huiswerk maken.
  • [quote="driver244"]Geachte allemaal, Vrijdag a.s. heb ik een examen van 60-780 Windows 7. Ik heb enkele vragen aan, waar jullie wel antwoord op hebben. - Wat een DNS is weet ik, maar klopt het dat bedrijven een DNS server hebben en wat is hier de reden van, en hoe zit dit in een thuis situatie? - Word er altijd gebruik gemaakt van een DHCP server? - Je kan bij group pollicies 'power user' toevoegen aan een gebruiker, wat houdt dit in? Alvast Bedankt![/quote] . huiswerk is bedoel . dat je er zelf wat van opsteekt . hoe moet dat verder met je met je school als je nu al een ander moet inschakelen . ik heb wel een tip voor je . laat je inschrijven op de school Inholland . als je tot 5 kan tellen krijg je gratis een diploma

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.