Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

grotere schijven in NAS?

7 antwoorden
  • Hoi allemaal. Ik ben me een beetje aan het oriënteren op een NAS. Ik heb ongeveer 8TB opslagruimte nodig. Nu zie ik nogal eens staan iets als (puur ficitef voorbeeld) 4 slots voor 500GB. Betekent dit dat ik echt maar per slot een hdd van 500GB in kan brengen, of kunnen dat er net zo goed 4 van 2TB zijn? Het vervelnde is, dat ik nauwelijks info hierover kan vinden op de producentensites.
  • Keuze genoeg toch: http://www.alternate.nl/html/categoryListing.html?cat1=17&cat2=999&cat3=41&cat1=21&cat2=11&cat3=0&bfbox=0&&tn=HARDWARE&l1=NAS&l2=NAS+%2F+NDAS& Deze is b.v.b 4TB : http://www.alternate.nl/html/product/Netwerk_NAS/Western_Digital/WDH2NC40000E/373653/?tn=HARDWARE&l1=NAS&l2=NAS+%2F+NDAS
  • Bedankt voor de links, maar dat bedoel ik niet helemaal. Ik ben Hollander, en dus werk ik graag goedkoop. Nu zie ik regelmatig bij (vaak wat oudere) recensies staan 4 slots voor 500GB. Deze apparaten zijn vaak wat goedkoper, vandaar. En dus vraag ik me af, of je daar ook 4x2TB in kan zetten zonder problemen.
  • http://tweakers.net/productreview/25417/qnap-ts-410-turbo-nas.html Hier kan 8 TB in en is niet zo duur.
  • hmmm... Nee, inderdaad niet duur. Dank, ik houd hem zeker in gedachten.
  • Dragon, mag ik je nog een vraagje stellen, wat een beetje met mijn oorspronkelijke vraag te maken heeft? Ik heb een Eminent 7080 mediaspeler. Daar kunnen 2 externe hdd's via USB op. Wat zou er gebeuren als ik via een USB-hub meerdere schijven aansluit?
  • http://www.onemorething.nl/community/topic/harddisks-in-nas http://www.onemorething.nl/community/topic/externe-usb-hd-koppelen-tot-1-netwerkschijf

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.