Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop laad niet meer op.

Anoniem
Peter Vooges
2 antwoorden
 • Beste,

  Ik heb een laptop tot mijn beschikking, en die deed het voorheen (bijna) prima. Het enigste probleem was dat de accu niet verder oplaadde dan [b:a5bc09fc1b]41%[/b:a5bc09fc1b].. Ik heb hier verder niet naar omgekeken, tot nu toe!

  Sinds vanmiddag laad de laptop niet meer op. Ik was bezig op de laptop, toen ineens de melding tevoorschijn kwam die meldde dat de accu bijna leeg was en dat ik hem dus aan moest sluiten op de adapter om geen werk te verliezen.

  Zo gezegd, zo gedaan! Alleen laadde hij dus niet op; de melding bleef er staan, en na een paar minuten kreeg ik de melding die meldde dat de spanning van de accu een kritiek niveau had bereikt (hij zou dus snel uitvallen, als ik hem niet gauw aan zou sluiten op de adapter). Maar de adapter zat er al in!

  Toen is de laptop uitgevallen, omdat hij dus geen stroom meer kreeg en totaal leeg was. Hij gaat op dit moment ook niet meer aan.

  Ik hem de stekkers allemaal nagekeken, en de "pinnetjes" (om het zo maar even te noemen..) van de apapter en laptop ook nagekeken; hier is niets mis mee.

  [b:a5bc09fc1b]Ook gaat de laptop niet aan als ik de accu er uit haal, en de adapter er in doe.[/b:a5bc09fc1b]

  Hier onder staat de nodige informatie over mijn laptop, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen! Als jullie nog meer informatie nodig hebben of iets dergelijks, hoor ik het graag!


  [b:a5bc09fc1b]- Merk:[/b:a5bc09fc1b]
  [i:a5bc09fc1b]HP[/i:a5bc09fc1b]

  [b:a5bc09fc1b]- Type:[/b:a5bc09fc1b]
  [i:a5bc09fc1b]Compaq 6710b[/i:a5bc09fc1b]

  [b:a5bc09fc1b]- Besturingssysteem:[/b:a5bc09fc1b]
  [i:a5bc09fc1b]Windows 7[/i:a5bc09fc1b]
 • Zoiets heb ik ook eens met mijn laptop gehad (wel ander merk maar doet m.i. niet er zake) en het bleek aan de voedingsunit in de laptop te liggen die defect was. Waardoor er geen accu wordt opgeladen resp. rechtstreeks aan de kabel de laptop werd gevoed.

  Ik hoop dat je nog garantie hebt en je het probleem kan laten verhelpen. Kan ook zonder garantie maar ja, de kosten zul je dan zelf moeten dragen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.