Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop kopen, maar welke ?

8 antwoorden
  • hallo iedereen, ik ga een laptop kopen en heb 700 euro ervoor te besteden. ik twijfel want ben niet echt goed met hardware vergelijken. misschien kunnen jullie me eruit helpen? ik dacht ten eerste aan deze laptop: http://www.bcc.nl/product/acer-aspire-5742g-454g75mn- of deze: http://www.bcc.nl/product/toshiba-l670-1lr misschien een andere? laptop is vooral nodig voor school werk maar ook om soms even weg te zakken met een game... alvast bedankt! :)
  • Als het niet zo'n haast heeft, zou ik even wachten tot laptops met eeen tweede generatie Core i5 processor beter leverbaar worden, bijv. deze Asus met i5-2410M processor en GT540M videochip: http://azerty.nl/producten/product_detail/1238/399244/asus-k73sv-ty080v-core-i5-2410m-2-3-ghz-ram-4-gb-vaste-schijf-500-gb-dvd-rw-r-dl-dvd-ram.html
  • bedankt voor de reactie :d maar ehm hoelang zou ik dan ongeveer moeten wachten? ik heb hem namelijk nodig voor aankomend schooljaar dat dus rond juli begint.
  • Nou ik verwacht hooguit een maandje ... en als je 'm in juli pas nodig hebt, dan zou ik gezien alle ontwikkelingen (nieuwe processoren van Intel en straks ook van AMD) de laptop ook pas ergens in juni kopen!
  • ah oke. bedankt in iedergeval! :D
  • Asus is inderdaad een goed merk. Ik zou in ieder geval geen laptop kopen van de merken Acer en Packard Bell. Die hebben een hele slechte reputatie.
  • ah dankje deze is iets over het budget: http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentry/K52JT-SX061V,10259,14845,164133.html maar zou deze bijvoorbeeld een hele goede zijn als het gaat om kwaliteit en prijs vergelijking? (en beter dan de acer laptop die ik eerder aangaf?)
  • Zie dat je verschillende schermen als voorbeeld geeft. Houdt er rekening mee dat een 17 of een 15 inch scherm een behoorlijk verschil maakt. Als je hem voor school gaat gebruiken zou ik liever kiezen voor een 15 inch scherm.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.