Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

frame voor toetsenbord Sony Vaio

Anoniem
perloc
3 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  ik ben in het bezit van een Sony Vaio, maar ik heb laatst het toetsenbord moeten vervangen. Dat is op zich het probleem niet, maar nu blijkt dat het frame niet meegeleverd werd.

  Het probleem wat ik nu heb, is dat het frame van het oude toetsenbord gepeuterd is en vervolgens om het nieuwe toetsenbord heen gezet is. Nu staat het frame in het midden nogal bol (toen ie weer in de laptop gezet was), wat het ontzettend fijne toetsenbord van de Vaio echt geen goed doet.

  Weet iemand een oplossing hiervoor? Ik zou graag ergens een frame willen kopen, maar kan niets vinden via Google. Daarnaast is lijmen een optie, maar dat doet het gloednieuwe toetsenbord waarschijnlijk geen goed :S

  Ik heb een Sony Vaio NW21EF.
 • Waar heb je dat nieuwe toetsenbord gekocht? Bij www.replacedirect.nl ?
  Die zou in ieder geval een frame moeten kunnen leveren…. Als het frame bol gaat staan is het nieuwe toetsenbord niet exact hetzelfde als het oude.
  Je kunt ook overwegen om de laptop naar replacedirect op te sturen.
  perloc
 • Ik heb 'm inderdaad bij replacedirect gekocht, maar ze verwijzen me (bij een vraag over het frame) naar een site waar alleen op staat hoe je het beeldscherm uit elkaar kunt halen. Dat lijkt met niet echt nodig.

  Opsturen zou inderdaad kunnen, maar dat zal ook wel iets van 300 gaan kosten. Dat is niet bepaald mijn eerste keus, vandaar dat ik me afvraag of er geen andere oplossing is.

  Dat het frame bol staat, is omdat het frame in het midden niet op het toetsenbord ligt. Bij het oude toetsenbord zat dat vast met iets wat blijkbaar niet zomaar vervangen kan worden. Aan de zijkanten ligt het frame wel dicht op het toetsenbord (waardoor dus de toetsen hoger lijken te staan) omdat die zijkanten in de laptop geklikt zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.