Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[SOLVED]Archos 7HT V2 8GB probleem.

Anoniem
Youri
1 antwoord
 • Hallo mensen,

  Ik heb een Archos 7 Home Tablet v2 8gb hier liggen van een vriend.
  Hij heeft het apparaat gisteren gekocht bij de MM. Hij nam het apparaat pas rond 19.00u in gebruik (toen was de MM al dicht).

  Het betreft een tablet met android v2.2.

  Hij was er mee aan het spelen (ik zat er toevallig naast) en ineens kreeg hij de melding 'Het proces android.process.acore is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. (regel eronder: Nu sluiten)'.

  We kunnen klikken wat we willen, maar direct erna (nog geen seconde) komt het bericht weer terug. Ik heb al een aantal keer de reset-knop ingehouden (zowel lang als kort en meerdere keren achter elkaar). Het probleem blijft zich voordoen.

  Aan de computer aansluiten gaat zoals normaal (via verkenner kunne we de bestanden inzien), maar een reset via de PC (ofwel systeemherstel) kunnen we vergeten.

  In de handleiding staat helemaal niets over troubleshooting en op de website van Archos kom ik totaal nergens.

  Het apparaat kan, volgens reacties op verschillende fora, naar de default settings gezet worden door via het menu dit aan te tikken. Échter, dit kan niet gebeuren, doordat die melding blijft voorkomen. We kunnen dus totaal niet in het apparaat komen.

  Wat we ook geprobeerd hebben, althans gepoogd, is het RKandroidDM inschakelen om zo een custom rom te flashen. Échter, wordt het apparaat niet gedetecteerd. Hetzelfde resultaat hebben we bij het programma RK2818BatchUpgrade.

  We worden er tureluurs van. Heeft iemand een (snelle) oplossing ?
  Mijn maat gaat morgen voor langere tijd naar Nicaragua voor stage, hij kan voortijds niet naar de MM om het apparaat om te ruilen.

  Alvast dank.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.