Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Compter start niet op

4 antwoorden
  • Ik heb een probleem met een computer die maar niet wilt opstarten. ik heb alles al geprobeerd qua software, en eigenlijk ook hardware. de desbetreffende computer blijft maar opnieuw opstarten. ik heb het volgende gedaan: - Nieuwe image op de harde schijf - Nieuwe harde schijf - opstarten in Recovery console (schijfcheck, bootfix etc) - alle hardware 1 voor 1 getest en weer aangesloten Dit met nog steeds geen succes, de computer start nog steeds niet op. Het gaat om een Compaq Desktop Pro EN. heeft iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen? Alvast bedankt.
  • Wat doet ie nou (niet). Start ie NIET op Start ie telkens opnieuw op? Zo ja, wanneer gebeurt dat dan, bijv. na dat de balkjes zijn gelopen en Windows wordt opgestart? Kan je wel in de Veilige modus komen? Geheugen ook getest met Memtest86? Met wat voor tools heb je de HD getest. Is ie SATA of PATA Is ie nieuw, oud, zijn er in het verleden problemen geweest (virus?). Is er behalve de HD nog meer hardware vervangen. Is het de enige HD of zitten er meer HD's in. Welke Windows?
  • De computer start helemaal niet meer op, er komt in het rood Compaq in het scherm te staan, daarna kom je in het scherm hoe je de pc wilt opstarten, bijvoorbeeld, Veilige modus, netwerkmodus enz. maakt niet uit welke keuze ik hier maak hij blijft hierop terug komen. het is een oude pc met windows xp. ik heb de HD getest met DPS-zelftest hieruit kwam code 0. ook heb ik de hd getest in de recovery modus vanuit de installatie cd. er zit maar 1 harde schijf in.
  • Als je helemaal nergens meer in komt is de optie om te herstellen ook niet meer mogelijk. Dat zou betekenen dat je gewoon een nieuwe installatie moet doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.