Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop bestanden nakijken

Anoniem
arjant2
3 antwoorden
 • Hallo,

  Het voelt alsof er dingen niet goed zijn op mijn laptop, hij functioneert niet hoe hijhoort te doen, ik heb al een paar keer gehad in korte tijd dat de computer zich ineens afsloot en ik een blauwscherm kreeg.

  Daarom wil ik vragen of iemand mijn laptop na kan kijken, ik weet dat er programmaatjes zijn die informatie opslaan, die ik dan moet posten en dat iemand die nakijkt.

  Kan iemand mij de link geven naar het topic waar deze uitleg staat? Ik heb het ooit gelezen maar ik kan het niet vinden…

  En waar moet ik dan de gegevens plaatsen, op welk forum onderdeel?


  Mvg,
  NvdM
 • Als je denkt dat het een hardware probleem is dan is je bericht goed geplaatst. Denk je dat je een virus hebt opgelopen dan kan je beter even kijken bij beveiliging. Post daar dit topic opnieuw.
  Wellicht kan iemand je dan verder helpen.Je kan een scan met MBAM doen en posten bij beveiliging. Wel eerst laten updaten ( mbam).

  http://www.softpedia.com/result.php?sid=&pid=1-423&r=Z2V0L0FudGl2aXJ1cy9NYWx3YXJlYnl0ZXMtQW50aS1NYWx3YXJlLnNodG1s
 • [quote:fc9fe11bf5="The Dragon"]Als je denkt dat het een hardware probleem is dan is je bericht goed geplaatst. Denk je dat je een virus hebt opgelopen dan kan je beter even kijken bij beveiliging. Post daar dit topic opnieuw.
  Wellicht kan iemand je dan verder helpen.Je kan een scan met MBAM doen en posten bij beveiliging. Wel eerst laten updaten ( mbam).

  http://www.softpedia.com/result.php?sid=&pid=1-423&r=Z2V0L0FudGl2aXJ1cy9NYWx3YXJlYnl0ZXMtQW50aS1NYWx3YXJlLnNodG1s[/quote:fc9fe11bf5]

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=213184

  Dit is mijn topic. Ik twijfel erg aan of dit een hardware probleem is of iets met virus.

  Ik heb mijn harde schijf laten controleren (configratiescherm>computer>en dan mijn harde schijf, eigenschappen >extra>nu controleren)
  Daar werd niks gevonden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.