Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

booten van usb

Anoniem
jolo
3 antwoorden
 • hallo , vraagje :
  ik heb acronis true image home 2011 aangeschaft . ik heb al een boot cd gemaakt en ik wil ook ipv vanaf cd booten ook van usb kunnen booten zodat ik een image kan maken van een netbook zonder cd/dvd speler .
  ik heb de benodigde stappen bij acronis gedaan en het op een usb gezet . maar mijn de pc start niet op vanaf de usb . ik heb ook al de opstartvolgorde aangepast naar eerst usb , maar dat werkt ook niet .
  heeft iemand enige ervaring met booten vanaf usb stick ?
  alvast bedankt voor eventuele reacties .


  gr Jeroen1974
 • [quote:3dce8e111b="Jeroen1974"]ik heb ook al de opstartvolgorde aangepast naar eerst usb , maar dat werkt ook niet . [/quote:3dce8e111b] Wellicht zou je kunnen vermelden om welk merk/type PC/moederbord het gaat. En welke regel je exact bovenaan de boot suquence hebt geplaatst. Een andere mogelijkheid om op te starten vanaf een usb-stick kan zijn, door tijdens de Power-on self-test te drukken op de functietoets, die het BIOS menu toont. Als de usb-stick is ingeplugd, wordt deze mogelijk in het BIOS menu getoond. Of eventueel Plop Boot Manager.
 • @ jolo

  bedankt ,
  ziet er ingewikkeld uit , ik denk dat ik maar een andere usb stick koop die al bootable is en die je dus niet bootable moet maken .

  gr Jeroen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.