Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Epson of Canon

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Mijn Epson R800 moet gerepareerd worden en dat kost minimaal 150 Euro. daar heb ik bijna een nieuwe printer voor, weliswaar niet dezelfde maar toch. Nu vraag ik jullie mening.

  Ik ben op zoek naar een goede niet te dure printer, hoeft niet de goedkoopste te zijn maar wel een goede. Nu viel mijn oog op een Epson Stylus Office B1100, of de Canon Pixma iX6550 (A3) of de HP officejet Pro 8000. Zijn dit goede printers en welke zou jullie voorkeur hebben? Of misschien toch een kleuren laser maar daar heb ik nog geen ervaring mee. Ik werk niet in een office hoor, dus laat dat jullie niet van de wijs brengen.

  Graag advies,

  Rob
 • Als je dit vandaag nog leest is deze Samsung kleuren laser mischien iets voor je. Het is de Samsung Colour Laser Printer CLP-320 voor 79.95. Het is overigens geen A3 maar ik weet niet of het een vereiste voor je is.
  http://www.ibood.com/nl/nl/
 • Nee A3 is geen eis maar hebben die lasers nog steeds last van die enorme Ozon "stank". Vroeger toen ik nog werkzaam was op een bureau moesten die lasers in een aparte ruimte vanwege de ozonlucht/stank afgifte en dat was ook nog niet eens zo goed voor je gezondheid.

  Groet,

  rob
 • Anders de bekroonde multifunctionele Canon Pixma MG6150:
  http://tweakers.net/pricewatch/264126/canon-pixma-mg6150.html
  http://www.bobshop.nl/nl/computers/printers/canon/mg6150-all-in-one-printer/p34929
  http://www.canon.nl/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MG6150/index.aspx
 • Ik ben niet echt op zoek naar een multifunctionele printer (was ik vergeten). heb al een goede scanner. Maar ziet er wel mooi uit!

  Rob
 • het inktbeleid van epson (veel pompen bij aan/uitzetten, chips op de cartridges) heeft mij al een tijd geleden doen besluiten geen (derde) epson aan te schaffen.. :wink:
 • Ja, dat is ook een goede reden om geen Epson meer te kopen. Bedankt voor de tip.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.