Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Defecte externe harde schijf?

Anoniem
andre@home
2 antwoorden
 • Beste computer totaal!, ik ben onlangs van windows XP overgestapt naar windows 7 en het bevalt me zeer goed, op een ding na.
  sinds de overstap lijkt mijn externe harde schijf niet meer te werken, het is een 1 terrabyte Western digital Elements met voeding + usb kabel (mini USB in HDD naar USB in computer) dus via het lichtnet gevoed.
  Ik heb hem in verschillende pc's, usb ingangen -zowel 2.0 als 1.0- en verschillende stopcontacten gedaan maar nog steeds geen herkenning.
  Met geen herkenning bedoel ik geen optie in "Deze computer" en ook niet te vinden in device manager.
  In de HDD zit standaard een lichtje dat knippert wanneer deze verbinding heeft met een USB-ingang en het lichtnet, en deze knippert maar nog steeds geen herkenning.
  Ik hoop dat het probleem in de USB-kabel of de voedingskabel licht want dat zou de minste moeite / geld kosten aangezien het toch een jonge HDD van 80 euro is en Western Digital algemeen gezien meestal goede producten levert.
  Kan iemand me hier over verlichten? ik kan zo nodig screens of specs plaatsen.
  Groet Tom

  -EDIT-
  De HDD maakt geen geluid zoals zou moeten door het draaien dus het probleem zit (volgens de support sectie van de western digital site) in de power adaptor of de HDD zelf. heeft iemand enig idee hoe ik dat kan zien?
 • Als het probleem de voeding zou zijn, zou ik deze moeten kopen kijkend naar de product "PIN".

  http://store.westerndigital.com/store/wdus/en_US/DisplayAccesoryProductDetailsPage/productID.108411100/categoryId.13096000
  ?
  Zou dit werken of zou dit hetzelfde probleem opleveren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.