Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Accu laptop laadt niet meer op

Anoniem
None
3 antwoorden
  • De accu van m'n laptop (Dell Inspiron 6400) laadt niet meer op (ik krijg deze "foutmelding" als ik de status van de stroomvoorziening raadpleeg). Zodra ik de adapter eruit trek gaat de laptop uit. Nieuwe accu geprobeerd: zelfde probleem. Andere adapter geprobeerd: zelfde probleem. Het lijkt dus niet aan de accu of adapter te liggen! Iemand enig idee wat het kan zijn?
  • Als de computer wel werkt als de adapter is aangesloten zou ik denken dat het laadcircuit van de accu in je laptop niet werkt. Dat lijkt een ernstig probleem. Dat wil zeggen dat je computer alleen werkt als de adapter is aangesloten. Dus zoals een desktop.
    Als je vaak op accuspanning moet werken kun je, als je dat waard vindt, je computer opsturen naar www.replacedirect.nl Er is ook een website. Je zou eerst kunnen mailen voor de kosten, maar ik schat dat je meer dan 200 euro kwijt bent voor het geval er een nieuw MOBO in moet. Is je laptop dat waard? Ze maken in ieder geval een kostenplaatje voor je.
    perloc
  • Verder zou de TS ook nog even naar deze battery troubleshooter kunnen kijken. Ik zie geen merk/type laptop staan in de startpost. Maar als het om een stokoude laptop gaat, kan er beter niet al te veel geld aan worden uitgegeven.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.