Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

mp3 wort gezien als flopy???

Anoniem
computerfreak1997
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  ik heb een probleempje (nogal logisch):
  1. Mijn mp3 wort niet meer gezien op mijn ps3, homecinama, tv, en zelfs niet op mijn pc.
  2. Mijn mp3 wort soms wel gezien op mijn pc, maar dan zagt die vervloekte rekenmashine "Dit station is nog niet geformateerd, wild u nu formateren", en dan klik ik al half pissig op ja, en dan zegt hij "Formateren is niet voltooid", en dan klik ik op sluiten, en dan staat er "Kan station H: niet formateren."!!
  3. vervolgens heb ik het stuurprogama verwijderd, mp3 eruit en er weer in gestopt, en weer geinstaleerd, En nu ziet hij hem als een flopy-Drive????

  Help me plzzz, wand er staat nog muziek op van toen ik in de 1ste zat!
  (PS: Nee er zit geen gerantie meer op, nee ik ga geen nieuwe kopen als er die muziek niet op staat, nee er zit geen lock schuifje op, nee ik heb het bestandje dat zegt dat het een mp3 is niet verwijerd.)

  alvast bedankt pro's, en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen,
  groetjes van mij.
 • Als je de speler al eens ( half) geformatteerd hebt, heb ik weinig hoop voor je.

  Zegt de speler zelf nog wel dat er muziek op staat en kun je die nog afspelen??
  Heb je kortgeleden soms iets van itunes geïnstalleerd wat je MP3 bestanden behandeld??

  Vreemd dat ook je playstation 'm niet meer ziet…
 • Eindelijk, Dankjewel voor je reactie.
  maar nog even dit, ik heb win xp pro sp3 full updated en een sony ps3 fw ver. 4.00 (hartstike goed aparatje trouwents)[quote:65e6e7e8ea]Als je de speler al eens ( half) geformatteerd hebt, heb ik weinig hoop voor je.
  [/quote:65e6e7e8ea]Nou, niet dat ik weet, wand hij heeft dat nooit eerder gevraagt.[quote:65e6e7e8ea]Zegt de speler zelf nog wel dat er muziek op staat en kun je die nog afspelen??[/quote:65e6e7e8ea]Als hij met een alternative enegie bron (zoals de ps3 of pc) is verbonden, dan staat hij in stand by modes en moet ik de play knop inhouden en dan op play drukken voor dat hij muziek afspeeld, dus de batterij is ook kapot.
  (Toen ik hem opemakte en keek hoe de mp3 er vanbinne uitzag, stond de batterij helemaal bol)[quote:65e6e7e8ea]Heb je kortgeleden soms iets van itunes geïnstalleerd wat je MP3 bestanden behandeld??[/quote:65e6e7e8ea]Nee, wand het is een simpel mp3tje, die geeneents een beeldschermpje heeft (De QWare MP-320SL 2GB)[quote:65e6e7e8ea]Vreemd dat ook je playstation 'm niet meer ziet…[/quote:65e6e7e8ea]Inderdaat vreemt ja, wand voordat ik hem op de pc aansloot, zag hij hem nog wel en kon ik gewoon alle muziek afspeele.

  In iedergeval Hartelijk dank voor je reactie, en ik hoop dat we eruit komen :wink: .

  BVD, Groetjes,
  van mij.
 • Je kan eens proberen of de Ubuntu liveCD je MP3 wél ziet; je hebt een kansje omdat Ubuntu op Linux is gebaseerd en dat gaat anders met bestanden om dan Windows.

  http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download
  Je moet Ubuntu niet installeren maar dóór laten starten (daar moet je geduld bij hebben). Kopiëren doe je via de knop "Locaties"of "Places" maar dat is misschien bij de laatste versie 11-04 anders geworden.

  Voor meer info over Ubuntu zie
  http://computertotaal.nl/article/22607/ubuntu-11-04.html
  http://www.helpmij.nl/forum/showpost.php?p=3061649&postcount=11
  http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/654259-Stomme-fout-gt-Partitie-verwijderd post13

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.