Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

sd memory card 4gb scandisk

Anoniem
tomvdlee
3 antwoorden
 • ik heb een nieuwe ds 3 d gekregen met een r4 3ds goldcard.
  en daarbij een micro sd memorycard 4gb.
  nu mijn probleem is het volgende:
  ik heb er spellen opgezet via pc en heeft het ook een tijd gedaan{kon er mee spelen}nu ineens blijft scherm op loading staan en aangezien ik er toch zelf spellen op zet wilde ik het micro sd kaartje formateren doormiddel van een adapter.
  nu als ik het in de pc stop zie ik de bestanden wel staan op de verwisselbare schijf,dus alle spelletjes maar kan er niet bij kan niks verwijderen en ook niet formateren.en de kaart staat niet op lock wat nu?
 • Ik veronderstel dat je de spelletjes die je er met de computer opgezet gedownload hebt. Zoals je weet zit hier af en toe wel eens een virus tussen (redelijk frequent eigenlijk) en is je kaart daardoor geraakt. Probeer eens om je kaart terug aan de computer aan te sluiten en in Computer naar de letter van je sd kaart te kijken (bv E ofzo) en onthoud dit. Open nu de opdrachtprompt (typ cmd in in het zoekvakje in het startmenu). Vul nu in de opdrachtprompt de letter van je sd kaart in op deze manier E:\ (met jouw letter natuurlijk) en typ dir. Kijk eens naar de bestanden zodat je zeker weet dat dit jouw sd-kaart is ( en niet je hdd). Typ dan nu format E:\ misschien lukt dit wel.
 • alvast bedankt en ik heb het geprobeerd en ik zie de spelletjes staan op de e schijf maar als ik dan ga formateren dan zie ik hoeveel mb het is en dan blijft het op controleren staan en voltooid op 0 % en dit blijft zo staan.en de lock op de scandisk staat gewoon op unlock

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.