Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Eminent 7285 usb 3.0 probleem

Anoniem
beertje_007
2 antwoorden
 • Beste allemaal,

  Ik heb een eminent 7285 mediaplayer met ingebouwde harde schijf. Deze heeft een usb 3.0 aansluiting met kabel om te verbinden met bv een laptop of computer. De em7285 zou dan als usb schijf te benaderen zijn door de computer of laptop. Als ik de kabel in mijn laptop of computer steek en de player aanzet, springt de player in usb mode. Nu zou de laptop of computer een detectie van een usb schijf moeten doen. Helaas blijft het stil in windows 7, er gebeurt niets, ook geen detectie dat er iets ingeprikt is.

  Mijn computer en laptop hebben usb 2.0 poorten en een usb stick van 2.0 werkt wel.

  Wat kan er aan de hand zijn? Heb ik een andere kabel nodig?
  Heeft iemand anders ook dit probleem?

  alvast bedankt voor jullie reacties,

  Roy
 • @beertje_007

  De mediaplayer dient direct gezien te worden als nieuwe hardware en even later via “Computer” zichtbaar te zijn onder een toegewezen schijfletter. Op USB 2.0 poorten werkt de mediaplayer net zo goed al haal je dan niet de snelheid van USB 3.0 natuurlijk.

  Als het apparaat helemaal niet herkend wordt, op meerdere pc’s en met meerdere kabels getest, dan kan het zijn dat de USB poort niet (goed) werkt. In dat geval is het raadzaam contact op te nemen met Eminent via www.eminent-online.com/support

  Mocht je het apparaat nog maar net hebben dan is het waarschijnlijk beter om contact op te nemen met je verkooppunt.

  Eminent

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.