Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vervaning digitale pennen

Anoniem
boktor666
2 antwoorden
 • Dag en goedeavond volk op het forum,

  Ik ben op zoek naar een vervanging voor een digitale pen. Nou is het probleem dat dit een door Medion vertrekte pen is die standaard bij de grafische tablet zat. Na een e-mailtje te hebben gestuurd naar onze vrienden bij Medion Nederland, kreeg ik het volgende terug:

  "Helaas kunnen wij niet aangeven of de tablet met andere pennen samenwerkt. Wij willen u aanraden onze webshop, te bekijken. Hier kunt u alle accessoires en producten vinden die wij momenteel verkopen. Mocht het gewenste onderdeel niet op de site staan, is deze momenteel niet verkrijgbaar. Wij raden u aan later nogmaals te informeren."

  Om heel eerlijk te zijn.. Dit kan niet.. Research op internet heeft uitgewezen dat Medion nog wel een producten van een ander bedrijf rebrand (dus medion erop zetten van bijv. origineel fabrikant x)

  Nu is mijn vraag, weet iemand waar ik digitale pennen kan kopen. Ik ga er namelijk van uit dat Medion niets weet en dat ik een universele pen (of zoiets) nodig zal hebben. Het type tablet: E82008 (MD 86302). Verder kan ik eventueel nog foto's verschaffen, maar ik vroeg mij af of iemand enig ervaring heeft met digitale pennen en mij kan vertellen waar ik een knappe pen kan vinden, met vervangbare onderdelen (De punt). Ik hoop dat iemand mij kan helpen,

  alvast bedankt.
 • Er zijn geen universele pennen voor tablets, en ik vraag mij af of je voor de prijs van een nieuw tablet, ook maar een losse pen gaat vinden die werkt.


  Ik heb zelf een Wacom Graphire 3 tablet, en een nieuwe pen daarvoor kost meer dan de medion compleet.

  Ik kan je wel vertellen dat de pen van een wacom niet gaat werken, jouw pen, heeft een batterij nodig om te werken, de pen van een wacom werkt zonder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.