Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nieuwe pc

4 antwoorden
  • Hallo allemaal van computer totaal ik heb me net aangemeld op deze site maar nu heb ik gelijk een vraag aan jullie. ik zou graag dat jullie een zo goed mogelijke pc configureren voor mij het budget is 500-560 euro. bij deze pc moet wel win7 zitten en moet de zaak voor mij in elkaar gaan zetten want ik kan dat niet zelf en het liefst zie ik dat jullie een configuratie bij azerty maken. ik zal even uitleggen wat ik met deze pc wil gaan doen. 1 gamen vooral het spel warrock en heel miss als het op deze pc mw3 2 schoolwerk en internetten Alvast hartstikke bedankt voor de hulp!
  • http://azerty.nl/0-1979-486312/tweakers-bbg-budget-game-system.html En wellicht kun je via je school voordelig aan een Windows 7 licentie komen? Anders deze: http://azerty.nl/0-1979-475305/tweakers-bbg-budget-game-system.html http://azerty.nl/7-2086-394013/microsoft-windows-7-home-premi.html
  • oke maar mn school heeft computers uit 1900 met windows xp dus dat gaat niet lukken xd ken je miss iemand met licentie voor win7 ofzo? ik zou zo'n pc gelijk kopen maarja met win7 erbij word weer duurder..
  • Als je nog op school zit, kun je windows via www.slim.nl goedkoper aanschaffen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.