Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Telefooncamera van 3 MP maakt JPEG-foto's van slechts 715 kb

Anoniem
None
4 antwoorden
 • De camera van een bepaalde mobiele telefoon maakt foto's van slechts maximaal
  715 kb en die zijn erg onscherp. Toch staat deze camera daarbij ingesteld in de hoogste resolutie: 3 MP of 3,2 MP. Kan ik dit oplossen?

  Deze foto's hebben JPEG-formaat. De camera is heel eenvoudig en heeft heel weinig instellingsmogelijkheden. De foto's zijn nogal wazig en maximaal ongeveer 715 kb. En dat probleem blijft bestaan, nadat ik ze op mijn pc heb overgezet via Bluetooth. Dit probleem geldt voor foto's van veraf en dichtbij en zowel met als zonder flits.
 • Heeft de camera ooit wel betere foto's afgeleverd? Goedkope camera's hebben vaak slechte lenzen en cmos sensors. Soms wordt de resolutie ook softwarematig verhoogd en heeft de sensor een lagere resolutie. Kan best zijn, dat dit het beste is, wat de camera kan.
 • [quote:f28e359657="gerben"]Heeft de camera ooit wel betere foto's afgeleverd?[/quote:f28e359657]Bedankt. Dat weet ik niet. Hij is tweedehands gekocht.
  [quote:f28e359657="gerben"]Goedkope camera's hebben vaak slechte lenzen en cmos sensors. Soms wordt de resolutie ook softwarematig verhoogd en heeft de sensor een lagere resolutie. Kan best zijn, dat dit het beste is, wat de camera kan.[/quote:f28e359657]Dat zou kunnen. Hoe kan ik controleren of de resolutie inderdaad 3 MP is? Ik gebruik Windows XP
 • dit zal het wel zijn .
  interpolarisatie

  en doe niet zo geheimzinnig over de telefoon .
  merk model

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.