Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Advies gevraagd over redelijk snelle PC

Anoniem
perloc
6 antwoorden
 • Ik wil voor mijn zoon 12 jaar een PC kopen.
  Dat moet er een zijn die rond de 600 Euro is maar waar je toch redelijk spelletjes met kunt spelen. Hoeft dus niet supersnel te zijn.
  Die moet ik ter plaatse (Mozambique) kopen.
  Welke videokaarten zijn geschikt?
  Welke processor?
  Moet ik ook letten op de HD?
  En waar nog meer op?

  Graag advies!
  perloc
 • Geen idee wat je in Mozambique kunt krijgen en tegen welke prijs. Hier in ieder geval advies m.b.t. het samenstellen van een budget gamesysteem:
  http://tweakers.net/reviews/2512/3/tweakers-punt-net-best-buy-guide-editie-maart-2012-budgetgame-en-gamesysteem.html
 • Jo, wat doe jij nou in Mozambique man ? Heb je de villa van Maxi-Alex gekocht ?

  Er zit een hotel daaro, iets in de trant van Tivoli Breivik ofzo, ben daar eens op vakantie geweest.

  In diezelfde straat zit/zat een PCwinkel met een Nederlandse eigenaar. Wellicht een idee om daar eens langs te gaan ?
 • Prijzen zijn moeilijk te vergelijken tenzij je een paar exact aan elkaar zijnde computers van Nederland met die van hier vergelijkt. Het is mijn stellige indruk dat de prijzen hier tussen de 10 en 40% hoger liggen, maar dat is maar een gok. Dat ze hoger zijn is zeker!
  Volgende maand ga ik naar Maputo, 1,5 uur vliegen van hier en zal daar iets moeten kopen. Ik zie wel.

  Tja Youri, wat doe ik hier. Niets! Ik ben al 9 jaar gepensioeneerd en woon al meer dan 25 jaar in dit land. Het is hier ook niet alles koek en ei, maar als ik dat zo lees en zie op de TV is het in Nederland nog wel een paar graadjes erger. Ik heb zo de indruk dat langzamerhand half Nederland fraudeert, aan de drugs is, ramkraakt, de benzine niet betaald en ga zo maar door, om maar niet te spreken over een racist als Wilders!! Mij niet meer gezien daar, dan alleen voor familiebezoek in de hoop dat ik het overleef, want de kogels vliegen ook al rond, lees ik. En dan dat barre klimaat….
  Maar de geschiedenis heeft geleerd dat decadentie ten val komt. Het is alleen nog maar de vraag wanneer en dat zal ik wel niet meer meemaken.

  Wat betreft je tip: Ik weet waar Tivoli is in Maputo, maarre, Breivik zit toch in Noorwegen? Er zijn in Maputo aardig wat computerwinkels dus ik zal daar eens rondkijken. De kans dat ik de Nederlander met zijn comp.winkel vind in Maputo is maar klein. Zal het eens proberen via de Ambassade.

  Sterkte ermee!
  MVG perloc
 • is dat dan niks .
  http://partnerdirect.dell.com/sites/channel/pt_mz/pages/pp_default.aspx
 • Dell maakt volgens mij geen budget game-PC's. Kan trouwens aan m'n Portugees liggen, maar ik zie op die Dell partner-site niet eens PC's.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.