Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC kiezen advies

Anoniem
Fabian-NL
4 antwoorden
 • Je kunt hier een pc laten samenstellen, als je aangeeft wat je ongeveer wilt, volgens:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=190657
 • Hallo iedereen,

  ik ben al een tijdje op zoek naar een goede/snelle pc om voornamelijk mee te gamen, programmeren en foto's te bewerken (ik gebruik GIMP) en natuurlijk mee te internetten.
  qua games hoef ik niet perse op de allerhoogst graphics te spelen maar wel graag lagloos. ik speel voornamelijk minecraft maar soms ook LoL en Runescape.
  mijn budget is maximaal 1250 euro. ( Dit is inclusief accessoires )

  Ik heb wel al iets gevonden, maar heb niet zo veel verstand van processors enzo, dus ik vroeg me af of dit een goede keus is.

  ASUS Essentio CM6870-BN003O:

  http://www.computerstore.nl/product/203660/asus-essentio-cm6870-bn003o.html?ref=38648&gclid=CNqam6W09rECFfMdtAodzHYAag#product_specifications

  Alvast bedankt. :D
 • De videokaart is veel te licht om een beetje fatsoenlijk te kunnen gamen. Kant-en-klare pc's hebben meestal een lichte videokaart en zijn daarom niet zo interessant voor gamers. Zet je er een betere videokaart in, dan is de voeding vaak te licht, en wordt het geheel qua prijs al snel helemaal oninteresant.
 • Oke bedankt voor de tip. :)

  Dus het is beter om hem zelf samen te stellen en in elkaar te laten zetten want ik denk niet dat ik dat zelf zou kunnen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.