Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

stofvrij maken Medion laptop

Anoniem
Peter Vooges
5 antwoorden
  • Ik heb een Medion laptop MD 41300 model No: WID 2010 notebook PC. Hij is niet van 2010 maar zo'n jaar of 5 ouder. Draait op windows XP en doet het nog lekker. Maakt alleen heel veel blaas lawaai. Is al eens een keer in Belgie (bij Medion dus) schoogemaakt. Medion wil mij geen info geven in hoe ik dat ding open krijg om hem schoon te maken. Stuur hem maar weer op zeggen ze. Heb het zelf al geprobeerd, na zo'n 25 schroefjes eruit zat er wel wat beweging in. Maar verder zag ik er geen "gat" in.
    Kan iemand mij aan de openmaak instructie helpen

    Jack (ben wel oud, maar geen "oude rot";)
  • kijk maar op youtube,daar vind je hem wel
  • Bij Handyman een spuitbus kopen met hogedruk lucht. Dat op alle openingen in de laptop houden en lekker spuiten. Help echt wel weet ik uit ervaring.
  • Stofzuiger voor de uitblaasmond van de fan houden.
  • Ik vond op YouTube het schoonmaken van de Medion MD6200 en die zag er aan de buitenkant dus net zo uit als de mijne. En het bleek aan de binnenkant net zo te zijn. De mijne is dus nu weer lekker schoon (de koperen lamellen zaten volledig dichtgeslipt met stof. En hij loopt nu weer lekker. Bedankt "boodhaa". Nooit aan YouTube gedacht (en ben er ook helemaal geen "klant" van)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.