Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nieuwe laptop

Anoniem
tomvdlee
3 antwoorden
 • Hoi allemaal! Ik heb tot nu altijd gewoon een pc in mijn bezit gehad, maar nu mijn huidige aan vervanging toe is wil ik graag overstappen op een laptop. Ik zit altijd veel achter mijn computer maar heb er helaas verder niet heel veel verstand van, zeker niet zo veel als de meeste gebruikers van dit forum. Een goede vriend van mij raadde aan voor een Samsung te gaan, hij heeft hier zelf goede ervaringen mee. Ik heb al even op internet gekeken en zag hier op www.redcoon.nl dat er een aantal laptops van Samsung te koop zijn. Ik wil eigenlijk zo min mogelijk geld uitgeven, ik ben helaas maar een arme student. Alleen aangezien ik de laptop wel heel veel ga gebruiken en er ook goed op wil kunnen gamen en films kijken enzo vraag ik me af of ik dan niet meer geld moet uitgeven. Kan iemand me hier mee helpen en kan iemand misschien ook een goed model aanraden? Alvast bedankt!
 • Een beetje game laptop kost al snel 800 euro of meer en wil je echt degelijk kunnen gamen ga er dan maar vanuit dat je richting de 1200 tot 1600 euro gaat. Dit zijn laptops die dan geschikt zijn voor moderne spellen als Battlefield 3, etc. Gamen op een laptop is gewoon een hele dure hobby helaas.

  Voor film kijken, internetten, documentje schrijven, simpele spelletjes (flash en internet, voldoen alle laptops tegenwoordig wel.

  Misschien is dit wat, kost rond de 900 euries :

  http://tweakers.net/reviews/2767/4/notebook-best-buy-guide-oktober-2012-multimedia-betaalbare-gamingnotebook-specificaties-en-prijzen.html
 • Als je serieus wilt gamen, is het waarschijnlijk interessanter, een goedkoop laptopje te nemen voor school, en een desktop om te gamen. Een fatsoenlijke game laptop is inderdaad erg duur, en dan nog steeds behelpen.

  Ideetje voor de laptop: http://nl.hardware.info/reviews/3150/hp-650-review-een-complete-laptop-voor-e-360

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.