Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

micro-usb voor externe opslag van tablet

Anoniem
derkdejong
4 antwoorden
 • Als op een android tablet geen Sd cart slot zit, kun je dan de micro-usb aansluiting gebruiken om foto's e.d. op een usb-stick op te slaan?
  Hoe kun je anders gemaakte foto's ergens anders opslaan buiten je tablet om?
 • Als je geen gebruik maakt van Cloud opslag (bijv. Dropbox) kun je met het bij je tablet meegeleverde USB kabeltje verbinding maken met een PC. Als het goed is, wordt dan automatisch de juiste driver geinstalleerd op je PC, waarmee de opslagruimte van de tablet als externe schijf gezien wordt op je PC.

  Met bestandsbeheer kun je dan die bestanden overhalen van tablet naar PC. En van PC weer naar die USB stick als je 'm graag daarop wilt hebben …
 • [quote:9865bdf94a="Obi-wan-kenobi"]Als je geen gebruik maakt van Cloud opslag (bijv. Dropbox) kun je met het bij je tablet meegeleverde USB kabeltje verbinding maken met een PC. Als het goed is, wordt dan automatisch de juiste driver geinstalleerd op je PC, waarmee de opslagruimte van de tablet als externe schijf gezien wordt op je PC.

  Met bestandsbeheer kun je dan die bestanden overhalen van tablet naar PC. En van PC weer naar die USB stick als je 'm graag daarop wilt hebben …[/quote:9865bdf94a]

  Rechtstreeks van de tablet op de usb-stick gaat dus kennelijk niet?
 • Dat hangt van de tablet af: Als de tablet driverondersteuning heeft voor externe opslag via de usb poort, dan zou je een erop aangesloten usb drive terug moeten kunnen zien in je bestandsbeheer app onder Android.

  Daarvoor zou je dus je handleiding van de tablet erop moeten naslaan …

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.