Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

computer niet opstart

Anoniem
Peter Vooges
5 antwoorden
 • Als de computer niet zou opstarten en het licht aan de hardware. Hebben ze bij de computer zaak meet appratuur. Die heb ik dus niet.het is voor mij veel te duur. Hoe moet je dan zonder dat appratuur achter komen .
  waar het dan aan licht

  alvast bedankt
 • Kan aan van alles liggen he. Wellicht is het een idee om zo nauwkeurig mogelijk aan te geven wat je allemaal waarneemt bij je poging tot opstarten. Zie je nog wat gebeuren op het scherm, kun je de bios of windows recovery benaderen?

  Zo niet, wat zie je gebeuren als je de pc start met de behuizing open, bijv. Welke fans gaan wel of niet draaien, welke lichtjes branden er op?

  En geef ook eerst zo nauwkeurig mogelijk aan wst voor samenstelling het betreft qua onderdelen, wanneer deze samenstelling voor het laatst heeft geen gewerkt. En deed ie het van de ene dag op de andere niet meer of nadat er iets aan de samenstelling veranderd is.
 • het is een medion pentium 4 met windows xp er op. Hij blijft hangen voor dat die windows opstart. Het licht niet aan de software. Ik krijg ook geen foutmeldingen en geen piep tonen. Er is niks verranderd aan de hardware

  alvast bedankt
 • Als je wel in de bios kunt komen, kies dan voor restore Original settings eens. (wel ff saven he) Of anders vanaf de cd-rom opstarten en een herstel install doen.
 • ik kan ook niet van de cd rom opstarten.Hij blijft voor die tijd al hangen.
  Het licht niet aan de software maar aan het hardware.


  alvast bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.