Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muisklik bij shift W indrukken

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
 • Hallo,

  Tijdens het spelen van diverse spelletjes wordt soms willekeurig de linkermuisknop geactiveerd zonder dat ik deze indruk. Dit komt bij meerdere spellen voor en ik heb 2 verschillende muizen geprobeerd. Beide muizen vertonen dit dus ik vermoed dat het door mijn laptop of windows komt.

  Het lijkt alleen voor te komen als ik SHIFT in combinatie met A W S D gebruik (standaard knoppen om te bewegen en te rennen tijdens diverse spellen) Als ik een tijdje stil sta in het spel lijkt het een tijdje niet meer voor te komen totdat ik weer heftig begin te schieten en te rennen.

  Ik heb een nieuwe laptop dell inspiron met windows 7.

  Ik heb gegoogled op "mouse triggered by shift" en diverse andere zoektermen. Ik kan weinig of niks vinden behalve diverse developers fora over mouse events bij het programmeren.

  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Het is redelijk irritant.

  Groeten,

  Mush
 • lastig om iets zinnigs van te zeggen, dus een paar flodders:
  - staat de touchpad wel uit…?
  - ben geen spellenpersoon, maar weet dat spellen mogelijkheden bieden om de knoppen naar eigen believen een functie te geven. daar al eens mee gespeeld?
 • Hoi,

  De touchpad staat niet uit maar deze wordt niet aangeraakt.

  Ik heb nog even verder getest en ben erachter dat het niet zozeer door de Shift knop komt maar ook gewoon door de W knop (rechtdoor lopen in games). Het gebeurt in meerdere games. Het lijkt alleen te gebeuren als ik knoppen op het toetsenbord langdurig achter elkaar ingedrukt hou. Bijvoorbeeld als ik in games een tijdje vooruit loop door langdurig achter elkaar de W knop in te drukken. Als ik het toetsenbord los laat dan is het weer over.

  Ik heb meerdere muizen geprobeerd over meerdere usb poorten maar ik zal eens proberen nieuwe muisdrivers te installeren. Lijkt wel een conflict ofzo.

  Mush

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.