Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

SSD Drive 840 Pro zonder montageset

Anoniem
Obi-wan-kenobi
6 antwoorden
 • Op basis van het artikel in Computer Totaal van december2012 heb ik een Samsung SSD 840 Pro gekocht bij Dixons Barneveld. Vooraf heb ik de winkel gevraagd of er ook montagemateriaal bij zat. Dat werd bevestigend beantwoord.
  Hij moest besteld worden. Toen ik hem kwam afhalen bleek er geen montage set bij te zitten. De mevrouw van de winkel wist natuurlijk niet meer dat ze dat wel had gezegd. Nog gekker werd het toen ze vertelde dat ze dat ook niet in het assortiment hadden zitten.
  Ze adviseerde om het montage setje bij MYCom te bestellen.
  Wat doe ik hiermee?
 • Dan had je de FULL kit moeten hebben:

  http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-7TD120KW-specs
  [quote:888fa57dc1]Product Contents
  Contents Samsung SmartMigration Software, Samsung Software & Manual CD, Quick User Manual, 3.5" bracket with screws, SATA data and power cables, Mounting Spacer, SATA to USB Adapter Capable[/quote:888fa57dc1]


  http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-7TD120BW-specs
  [quote:888fa57dc1]Product Contents
  Contents Samsung SmartMigration Software, Samsung Software & Manual CD, Quick User Manual[/quote:888fa57dc1]

  Dat hadden ze je moeten vertellen aangezien je er om vroeg.
  Geld terug en FULL kit elders bestellen?
 • Het lullige is dat ze dus een drive verkopen, waarvan je achteraf te horen krijgt dat je de rest bij de concurrent moet kopen. Een full kit had ik willen hebben en was me toegezegd maar zit dus niet in hun programma.
 • Ach, je kunt er heel moeilijk over gaan doen. Maar je kunt ook gewoon even ergens een bracket halen. Deze van ocz kost een tientje, maar ze zijn er ook wel goedkoper. Moet de winkel wel een beetje in de buurt zitten natuurlijk.

  http://www.mycom.nl/Product/Opslag-Accessoires/OCZ-25inch-to-35inch-SSD-Bracket/242843

  http://tweakers.net/pricewatch/zoeken/?keyword=2.5%22+bracket#filter:q1bKTq0szy9KUbJSMtIzjVFSSCpKTM5OLVHSUQKKpha5ZabmgCQLijKzimGCwflFJUCxxOJkpVoA
 • En anders hang je 'm op met een elastiek zals ik met al mijn schijven heb. Al heeft dat bij een SSD natuurlijk geen (dempende) meerwaarde.
 • Super. Goed en simpel. Dat ik zeker doen. Misschien iets voor de ideeën bus van Computer Totaal en wellicht ook voor Dixon. Hoeven ze de klant niet meer naar de concurrent te sturen voor completeren van de aankoop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.