Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP Pavilion DV7 7010us laptop openmaken

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Goedendag,

  Heeft iemand al ervaring met het open maken van een HP Pavilion DV7 7010us laptop ? Ik probeer bij de systeem fan te komen maar het gedeelte van het keyboard en de beatsaudio wilt niet helemaal eruit komen. Ik heb alle mogelijk schroefjes onderin al verwijdert.

  Hopelijk kan ik geholpen worden
 • Ik heb deze handleiding gevonden, helaas staat hier niets in om de zijde van het toetsenbord te openen wel de achterzijde blz. 67 t/m 72.
  Misschien kun je er toch iets mee.
  http://www.portablegear.nl/handleidingen/HP_Pavilion-dv7.htm

  Edit aanvulling.
  Misschien kun je hier zelf nog op andere sites kijken: https://www.google.nl/webhp?source=search_app#hl=nl&tbo=d&q=hp+pavilion+dv7+handleiding&revid=236159581&sa=X&ei=mZgFUYWjOMqT0QW3-oCYCg&sqi=2&ved=0CJEBENUCKAE&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.d2k&fp=d28cd5625a410f1a&biw=1536&bih=724
 • Bedankt voor je reply!

  De laptop kreeg ik maar voor 90% open. Op het net is het jammer genoeg niet veel te vinden voor dit model. Op youtube wel een guide hoe de scherm te vervangen.

  Ik kreeg een system fan 90B error tijdens het opstarten. Ik heb geprobeerd om met Dust Off binnen in de laptop te blazen waar de fan is. En met een stofzuiger onderin de laptop gehouden om de fan een soort van boost te geven en eventuele stof weg te zuigen. Je kent het effect wel als je een stofzuigerslang of een compresser tegen een stilstaande fan houdt. Deze begint vanzelf te draaien vanwege de kracht.
  Nu is mijn probleem opgelost! Gelukkig! :-)
 • Ken dat ding niet maar vaak dien je de kunststof rand erboven met of een dun stuk kunststof of je nagel te verwijderen, dan zit het vast met een kliksysteem, daarna is de keyboard te verwijderen, eronder zitten dan de laatste schroeven om de onderkant te demonteren.


  http://www.youtube.com/watch?v=Txx6Y7XkKw8
 • In de gewone gebruikershandleidingen staat meestal niet hoe je een laptop volledig demonteert. Daarvoor moet je een service manual hebben. Die zijn niet altijd even makkelijk te vinden.

  Op deze website zijn veel service manuals verzameld: http://www.tim.id.au/blog/tims-laptop-service-manuals/.

  Voor HP klik je daar rechtsboven op nr.7: Compaq/HP.
  Je zult zien dat je dan ook een service manual kunt downloaden voor de HP Pavilion dv7.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.