Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe Desktop

Anoniem
gerben
7 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik ben nieuw op deze site. Ik hoop dat jullie mij een verstandig advies kunnen geven over het aanschaffen van een nieuwe desktop.

  Ik ben niet handig genoeg om hem zelf in elkaar te zetten dus heb een kant en klare nodig. Mijn budget is maximaal 700 euro. Ik speel geen zware games en/of zware programma's.

  Ik heb tot nu toe deze twee gevonden:

  HP Pavilion p6-2330ed

  Acer Aspire X3995

  Zouden jullie deze aanraden of geheel andere desktops??

  Met vriendelijke groet,

  Luuks
 • Je kunt hem ook hier laten samenstellen, en door een winkel in elkaar laten zetten. Maar zolang je geen zware taken uitvoert, is een standaard pc meestal ook wel een goede optie. Kijk vooral ook eens bij medion en dell.

  Typenummers zeggen bij acer en hp niet zoveel, er zijn vaak erg veel varianten. Je kunt beter linken naar een specifieke pagina/samenstelling.

  Aldi heeft trouwens een medion pc in de aanbieding, die mogelijk interessant is.
  http://www.aldi.nl/aldi_vanaf_woensdag_2002_48_5_449_4967.html
 • Als je de ruimte hebt, zou ik niet gaan voor een PC in een mini-behuizing, dit i.v.m. slechtere kastkoeling en beperktere uitbreidingsmogelijkheden van zo'n PC.

  Verder is die Medion die Gerben voorstelt wel weer een erg mooie aanbieding qua specificaties: Mocht je plaatselijke Aldi filiaal die nog hebben, zou ik er zeker voor gaan als ik jou was. En anders kun je voor iets meer geld wel een vergelijkbare vinden op de website van Medion, bijv. deze:
  http://www.medion.com/nl/prod/MEDION%C2%AE+AKOYA%C2%AE+PC+P5311+F/410017306

  (iets minder goede grafische kaart, maar wel dubbel zoveel intern geheugen en harddiskruimte)
 • De HP Pavilion p6-2330ed:

  http://www.computerstore.nl/product/225487/hp-pavilion-p6-2330ed.html#product_specifications

  De acer:

  http://www.computerstore.nl/product/228623/acer-aspire-x3995.html

  Met de Medion erbij, welke is dan aan te raden?
 • Er zijn twee medions gelinkt, beide zijn ok. De aldi variant is goedkoper, maar heeft ook minder geheugen en schijf. Het is aan jou of je dat nodig hebt. 4GB is voor het gros van de software voldoende en 1TB opslag is alleen een beperking als je heel veel downloadt, of gaat videobewerken, oid.
 • De link naar de ALDI doet het niet. Klopt het dat het een notebook was? Want ik wil namelijke sowieso een dekstop computer.
 • Aldi heeft de link blijkbaar alweer weggehaald, je ziet de PC nog wel in de folder staan op pagina 4. Maar ga d'r maar van uit dat ie alweer uitverkocht is (of anders moet je maar even je Aldi filiaal bellen, wie weet …)
  http://www.aldi.nl/print/kw082013/

  Verder hier de specs van de drie PC's naast elkaar, da's makkelijk vergelijken. Wat mij betreft biedt de Medion dan de meeste waar voor het geld.
  http://tweakers.net/pricewatch/compare/713/321154;321479;324494/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.