Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

unknown device (RawPort)

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
 • Ik heb een PCI-card erbij geplaatst in mijn desktop-pc.
  Dat ging probleemloos en de stuurbestanden van de meegeleverde CD.
  Nu ging ik kijken in apparaatbeheer en daar staat de nieuwe hardware keurig in de lijst.

  Maar…. Er staat ook een onbekend apparaat in die lijst en ik weet niet of dat al was of een gevolg van de nieuw geplaatste PCI-card.
  In het configuratiescherm wordt het genoemd: Microsoft RawPort.
  Geen idee wat dat mag zijn.
  Wat ik daarnaast ook bemerkt heb, is dat het zoeken naar nieuwe stuurprogramma's wel vraagt of het online mag, maar dat mijn pc dat niet doet. Bij het plaatsen van het 'vinkje' voor online zoeken komt vrijwel meteen de melding dat er niets gevonden heeft. Kennelijk wordt er niet daadwerkelijk online gezocht naar nieuwe drivers.

  Wie kan me op weg helpen?
 • vond niks in nl, maar wie weet vind je hoer toch voldoende houvast:
  http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/win-7-installing-raw-port-extra-printer-icon/c1ca25b5-681c-4428-8e64-f30a7f428b44
 • Dankjewel derkdejong voor de moeite.

  Dat het mogelijk iets met de printer van doen zou hebben was mij wel duidelijk. Maar middels de link die je gaf kwam ik er wel achter waarom mijn computer niet online naar stuurprogramma's zocht. De instelling die hiervoor verantwoordelijk is werd nl gevonden :D Dat probleem heb ik gelijk aangepakt.

  Zou het trouwens ook kunnen dat ik de diverse usb-stekkertjes na het inzetten van de PCI-card, gewoon weer ingestoken hebt, maar niet allemaal op dezelfde usb-poort als waar ze zaten voordat de kast open ging?
  Meen iets gelezen te hebben dat zulks problemen kàn geven.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.