Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe Laptop Aanschaffen

Anoniem
Obi-wan-kenobi
2 antwoorden
  • Had je al georiënteerd op tweakers pricewatch? Zodat je daar alvast de opties kunt selecteren, waaraan de laptop minimaal moet voldoen. Of je die hier kunt melden in je volgende bericht. Ik denk dat er voor ongeveer 300 euro niet echt veel mogelijk is. Zoals bijvoorbeeld deze Acer Travelmate TMP253. Zo te zien wordt alleen Windows 8 meegeleverd.
  • Sorry heb geen idee waar anders te plaatsen dus maar eventjes hier.

    Ik heb nu al 5 a 6 jaar erg veel plezier van mijn huidige laptop maar die begint duidelijk aan het eind van zijn latijn te komen. Daarom zou ik graag een nieuwe aan willen schaffen, ik heb een goeie 300 euro te besteden een paar 10tjes duurder zou ook niet uitmaken.

    Wat raden jullie mij aan? Een fijne laptop, die wel weer eventjes mee kan. Ook kijk ik veel films en series online dus hoe ver het mogelijk is in die prijs klasse een hoog aantal inches wat betreft het beeldscherm.

    En nog een vraag, ik zat een beetje op Bol te kijken voor een laptop maar nergens wordt er bij vermeld of er een anti virus progamam bij zit? Of is dat gewoon standaard bij een laptop?

    Hoop snel iets te horen, MVG Lorenzo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.