Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

BSOD PAGEFAULT_IN_PAGELESS_AREA (niks reageert meer)

Anoniem
Anjo
6 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb al een andere post geplaatst dat mijn beeld vastloopt en mijn pc nergen meer op reageert. ik had dacht ik het probleem gevonden door een geheugenkaartje er uit te halen (1 voor 1 gebrobeert) en hij deed het langer dan 10 minuten (1,5 dag) nu geeft hij weer een foutmelding aan van PAGEFAULT_IN_A_PAGELESS_AREA. hij valt nu dus weer om de 3-6 minuten uit. ik heb die verwijderde geheugenkaart er nog niet in gezet. daarvoor kreeg ik één keer een probleem genaamd MEMORY_MANAGMENT.
  nu start ik mijn pc opnieuw op en er reageert helemaal niks. (geen beeld, geen muis, geen keyboard.) Weet iemand het probleem en de oplossing hiervan?

  Gr jesser110
 • waarom start je weer een topic over het zelfde probleem
 • Zoals canonboy zegt zit je nog steeds met hetzelfde probleem, dus ga eerdere tips na.

  Daarnaast is een blauw scherm een aanwijzing: het geeft bepaalde gegevens die je kunnen helpen gericht te zoeken naar wat de fout veroorzaakt. Kijk hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/718455/ eens voor meer duidelijkheid. Of hier: http://nl.hardware.info/forum/threads/105603-Het-algemene-BSOD-topic
 • nou ik dacht dat ik het had opgelost door die memory kaart er uit te halen en dat er weer een nieuw probleem was. daarom deze topic.
  sorry daarvor

  [quote:150b5a6f37="Jaap H"]Zoals canonboy zegt zit je nog steeds met hetzelfde probleem, dus ga eerdere tips na.

  Daarnaast is een blauw scherm een aanwijzing: het geeft bepaalde gegevens die je kunnen helpen gericht te zoeken naar wat de fout veroorzaakt. Kijk hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/718455/ eens voor meer duidelijkheid. Of hier: http://nl.hardware.info/forum/threads/105603-Het-algemene-BSOD-topic[/quote:150b5a6f37]
 • Geeft niet, als je maar leert van je fouten. Begin dus eens opnieuw met de eerste tips die je gegeven zijn.

  Je moet het structureel en systematisch aanpakken anders wordt het een van de hak op de tak benadering en wordt iedereen moedeloos.

  Als je mijn tips opvolgt en je kunt niet bij de oorzaak komen doordat je niet voldoende hardware hebt om om te wisselen probeer dat dan te lenen.
 • hey jaap,

  Zoals ik al eerder heb vermeld in mijn post deed mijn pc het, maar na een tijdje viel deze weer uit. Dat kwam door mijn eigen fout, want mij was verteld dat je me t de geheugenschijfjes heel voorzichtig moest doen dus!! Dat deed ik ook. Maar het was te voorzichtig want ik drukte de kaartjes er niet hard genoeg in (ze zaten wel vast maar niet goed) dus logisch dat mijn pc een melding aangaf van te weinig memory etc.
  ik heb ze nu allemaal aangedrukt en ze zitten er allemaal in. als mijn pc weer uitvalt haal ik de 2e er uit(de ééne die ik er eerder uit haalde en dacht dat dat de foutmelding was) en kijk ik of dat het probleem is.
  Ik stuur post deze post nu ook op me sort-of kapote pc
  heel erg bedankt
  [quote:78c0793b80="Jaap H"]Geeft niet, als je maar leert van je fouten. Begin dus eens opnieuw met de eerste tips die je gegeven zijn.

  Je moet het structureel en systematisch aanpakken anders wordt het een van de hak op de tak benadering en wordt iedereen moedeloos.

  Als je mijn tips opvolgt en je kunt niet bij de oorzaak komen doordat je niet voldoende hardware hebt om om te wisselen probeer dat dan te lenen.[/quote:78c0793b80]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.