Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB plug and play probleem

Anoniem
derkdejong
1 antwoord
  • Hallo mede forumers, ik heb een raar probleem:

    Als ik een plug and play apparaat in mijn usb poort stop, gebeurt er niets.
    Geen reactie, foutmelding, "nieuwe hardware gevonden" of wat dan ook, helemaal niets!

    Ook gewone usb apparaten (waar je een driver en software voor moet installeren) geven geen enkele reactie.

    In apparaat beheer staan de USB controllers en hubs er (zonder fouten) keurig netjes in, in de bios staat USB op enabled.

    Ik heb van het hele usb gebeuren de installatie's in apparaat beheer ongedaan gemaakt, en toen opnieuw opgestart zodat windows ze er opnieuw in zet, dat is ook netjes gebeurt, maar wederom geen enkele reactie van mijn usb (plug en play) apparaten.

    Tot slot heb ik de pc terug (met recovery cd) gezet naar de fabrieksinstellingen, maar ook dat heeft niet geholpen.

    Ik draai met XP home servicepack 2, de pc is een Medion Titanium XL
    met een MSI MS-7012 (Medion OEM) moederbord.

    Voor de rest draait de pc al jaren als een tierelier.




    Wie weet raad……….. :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.