Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nieuwe laptop

6 antwoorden
  • ik ben op zoek naar een nieuwe laptop. er moet ook normaal op kunnen worden gegamed. laptop vooral nodig voor videobewerking en programmeren. 17" als het kan. maar 15,6 is ook goed als het niet anders is, welke videokaat is beter? -Nvidia Geforce GT 635m -Nvidia Geforce GT 650m budget is 800 euro
  • Kijk eens naar deze Acer: http://www.laptopshop.nl/product/300923/acer-aspire-v3-771g-736b8g75maii.html Core i7 processor, 8GB intern geheugen, GT650M videochip en 17" Full HD scherm. En standaard bij Acer tegenwoordig 2 jaar pickup and return garantie, dat was vroeger niet zo goed geregeld bij Acer.
  • ik vond deze goed. heb hem ook al besteld. vandaag werd hij bezorgd. als ik achter internet zit zijn de processor kernen rond de 50 graden maar als ik ga gamen loopt de temperatuur van processor en gpu op tot 60/65 graden. er komt hele hete lucht uit de ziijkant en de onderkant voelt warm aan. ik weet niet of dit hoort? temperatuur is gemeten met speedfan. GPU 43 HD0 43 core 0 50 core 1 51 core 2 49 core 3 52 zijn dit normale waardes voor deze laptop of is er wat mis?
  • en deze waardes waren van toen ik het bericht aan het typen was
  • Tsja, een laptop is qua koeling wel wat minder geschikt voor gaming. Een laptop cooler dock eronder plaatsen is wel aan te raden.
  • Als je mss iets meer tijd genomen had voor het uitzoeken of reacties op het forum... had je mss een betere gehad? 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.