Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloze verbinding Windows 7 doet niets meer

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb een tp-link powerline set gekocht en heb lopen stoeien om hem aan de praat te krijgen, maar dat is niet gelukt.
  Het gevolg was dat mijn hele internetverbinding weg was. Ik heb mijn gewone pc weer via de kabel op het internet weten te krijgen door gebruikersnaam, wachtwoord en sleutel in te vullen.
  Het probleem dat ik nu heb is dat mijn laptop wel de draadloze verbinding vindt, maar geen verbinding kan maken. Ik vul de sleutel in, maar krijg geen verbinding.
  In het Netwerkcentrum is geen enkele verbinding te vinden.
  Ik heb het netwerk ook al verwijderd en dan later weer toevoegen, maar geen verbinding.

  Wie kan mij helpen?
 • pc via kabel aangesloten en desondanks inlog en wachtwoord…?
  nou ja, dat werkt in elk geval.
  ga op die laptop configuratiescherm-apparaatbeheer.
  selecteer je draadloze adapter, rechtsklik en kies verwijderen cq installatie ongedaan maken. sluit scherm netjes af, en herstart de pc.
  bij de herstart zal de adapter (als ie fysiek niet kaduuk is) maagdelijk opnieuw geinstalleerd weer doen wat jij wilt.
 • Via bekabeling toch wachtwoord en gebruikersnaam inderdaad moeten invullen, omdat ik het modem opnieuw heb geïnstalleerd.

  Ik heb uiteindelijk vandaag de tp-link powerline aan de praat gekregen en nu draait de pc en laptop dus ook op dat netwerk.
  Het is mij wel opgevallen dat als ik de wireless powerline uit het stopcontact haal, de verbinding van de laptop wegvalt.
  Is het nu ook nog mogelijk dat ik met de laptop gewoon de oude verbinding kan gebruiken (als ik hem aan de praat krijg)?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.