Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Probleem met AC97 Audio (MIDI)

mania
5 antwoorden
  • Probleem met AC97 Audio (MIDI)
    mania


    Geregistreerd op: 12-05-2001
    berichten: 212
    Uit: Wageningen
    Geplaatst: 2002-01-19 20:00
    ——————————————————————————–
    Ik zit met het volgende probleem.
    Ik heb een moederbord met sound On-Board,namelijk MSI K7T Turbo.
    Nu het probleem,ik heb een midi keyboard die ik op de Midi/Game Port kan aansluiten.
    Ik krijg geen geluid uit dat ding.
    Da's heel vreemd want,ik heb ook nog een Sound Blaster128 liggen.
    Als ik die installeer krijg ik het wel voormekaar.
    Wie weet de oplossing?

  • BTW.Ik heb alle opties in het bios enabled
  • niet crossposten
  • [quote:bfd0ddb4bf]
    Op 2002-01-20 00:30, schreef plextor:
    niet crossposten
    [/quote:bfd0ddb4bf]
    Waar zijn we helemaal mee bezig?? :grin: :grin:
  • [quote:63cbec1530]
    Waar zijn we helemaal mee bezig?? :grin: :grin:
    [/quote:63cbec1530]

    met crossposten….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.