Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geluid verdwijnt elke keer

4 antwoorden
  • Sinds een week heb ik problemen met mijn geluid.Ik krijg elke keer de volgende boodschap: no directx(5 or above)installed or no Q3d drivers detected. Allereerst heb ik het opnieuw geinstalleerd via de bijgeleverde cd.Dit werkte voor enkele dagen en toen verscheen dezelfde boodschap.Toen heb ik Directx 8.1 geinstalleerd,ook dit werkte voor enkele dagen.Toen het weer weg was heb ik via crystal acf5.zip geinstalleerd en ook dit was enkel pret voor een paar dagen. Vandaag was het weer zover dus nu heb ik via crystal dv 5015c.zip er op gezet, helaas zonder resultaat. Zoals je w.s. al leest ben ik geen computergenie maar ik wil het graag zelf oplossen. Het heeft het toch ook 2 jaar zonder probleem gewerkt??!!Alvast bedankt!!
  • Heb je misschien iets geïnstalleerd vlak voor de problemen begonnen? Een spel bijvoorbeeld. Dat zou namelijk instellingen ongevraagd kunnen wijzigen.
  • Dat klopt, het is begonnen nadat ik de nieuwe anti virus er op heb gezet. Ik heb het ook alweer weg gehaald en gechecked of het dan werkt maar dat werkt ook niet.
  • Ik weet niet of je een programma als Norton System Works hebt of zo. Daarmee kan je windows op fouten laten scannen. Voor een registerscan lijkt nuttig. Iedere keer opnieuw installeren is ook niet bevorderlijk voor de kwaliteit

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.