Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Gebrande bestanden niet zichtbaar op CdRw

8 antwoorden
  • Ik heb onlangs een bestand gebrand op CdRw. Naderhand heb ik er nog enkele bestanden op gezet. Echter, als ik de CdRW in de CD-rom stop, is het eerste bestand niet zichtbaar, terwijl dit er wel op staat. Hoe kan ik alle bestanden zichtbaar maken?
  • Waar heb je het mee gebrand. Waarschijnlijk moet je de UDF reader updaten. Staat wel op de site van de softwaremaker, van je brandprogje.
  • Gebrand met Nero. Overigens kan ik ook een gebackupd bestand niet terugzetten omdat het backup programma het bestand niet leest. Ik neem aan dat dit met hetzelfde verband houdt?
  • Bij CDR's (CDRW weet ik zo uit het hoofd niet) is het zo dat als je bestanden bijbrandt en je wilt de oude zichtbaar houden dat je dan eerst de oude sessie moet importeren. Hoe dit met Nero gaat weet ik ook al niet, want ik werk met Easy CD Creator. groeten Fokke
  • Het is heel goed mogelijk, dat dit met elkaar te maken heeft. Waarschijnlijk, kun je cd-r's wel goed lezen. Dit heeft te maken met de index die gemaakt word met een gewoon gebrande cd. Een cd-rw word gewoonlijk niet afgesloten, omdat je dan nog bestanden toe kunt voegen. Ik had eerder een soortgelijk probleem, en heb een nieuwere UDF-reader geinstalleerd en ik kon de inhoud van de cdrw's weer zien.
  • Je hebt hem gewoon multisession gebrand, dan is de eerste sessie iid niet meer leesbaar...
  • In windows verkenner wordt door nero een uitbreiding ingebouwd >>> nero multimounter. Kun je kiezen welke sessie je wil mounten. Dus ook sessie 1. bestand >> eigenschappen>>3e tabblad.
  • [quote:2af9ddc9cf] Op 29-01-2002 14:17, schreef Rick Gimpel: Het is heel goed mogelijk, dat dit met elkaar te maken heeft. Waarschijnlijk, kun je cd-r's wel goed lezen. Dit heeft te maken met de index die gemaakt word met een gewoon gebrande cd. Een cd-rw word gewoonlijk niet afgesloten, omdat je dan nog bestanden toe kunt voegen. Ik had eerder een soortgelijk probleem, en heb een nieuwere UDF-reader geinstalleerd en ik kon de inhoud van de cdrw's weer zien. [/quote:2af9ddc9cf] Ik heb gebrand met Neo 5.0. Ik gebruik Windows 2000 pro. Geen update voor 2000 beschikbaar. Wat nu?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.