Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Fantom CD

warda007 3
7 antwoorden
 • hoi
  ik heb op een tweede computer van mij 2 harde schijven. eentje van 6 GB met c:. op de 2e harde schijf, van 30 GB, stonden allemaal bestanden van werk, downloads, mp3, enz… verdeeld in 3 stations: d:, e: en f:.
  en er zat nog een CD-RW in op station g:.
  ik heb altijd NERO gebruikt om te branden en alles werkte perfect!

  tot dat… ik van iemand een tip kreeg om Fantom CD te gebruiken, in plaats van NERO. Fantom CD kan 'schijn' cd-roms stations maken waarmee je een cd, voordat je um brand, kunt testen. deze 'schijn' cd-rom werd dus h:.
  maar het gekke was dat er na een keer opnieuw opstarten twee stations weg waren van de grooste harde schijf, ongeveer de helft. alleen d: was nog over. maar de cd-rom was nog wel gewoon g:. toen heb ik Fantom CD er meteen afgegooid, zodat h: ook verdween, maar E: en F: waren weg…

  in de SETUP staat wel dat er een 2e harde schijf gevonden wordt, maar deze is 12 Gb, en dat is precies de inhoud van d:.terwijl de scijf toch echt 30 gb is. dus waar zijn de andere stations gebleven?

  kan iemand mij helpen?
  ik wil echt graag mijn bestanden weer terug…

  groeten,
  warda007
 • zo iemand mij kunnen helpen, ik ben echt al m'n bestanden kwijt…
 • Ik kan je alleen zeggen dat ik FantomCD ook gehad heb, even geinstalleerd, maar hij gaf dikke fouten. Ik heb hem weer gedeïnstalleerd en wil het ook niet meer proberen. Ik weet ook niet hoe je je partities/hdds weer terug kunt krijgen…
 • Nero heeft ook die optie hoor, testen voor dat je hem brand! Dus waarom overgaan naar een programma wat je niet goed kent?
 • Op een van de laatste TW DVD's (crack spul) staat een programma dat heet getdataback.
  Dit programma is instaat je fat te herstellen. Het kan niet de dir structuur herstellen maar alle bestandsnamen blijven in orde.
 • Op een van de laatste TW DVD's (crack spul) staat een programma dat heet getdataback.
  Dit programma is instaat je fat te herstellen. Het kan niet de dir structuur herstellen maar alle bestandsnamen blijven in orde.
 • Stuur hem dat programma dan meteen even per mail, als hij de TW cd niet heeft… niet iedereen is zo gelukkig :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.