Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

harde schijf vergroten

7 antwoorden
  • Nu heb ik een harde schijf van 20GB... Ik zou er 60willen? Zou het beter zijn om direct een harde schijf van 60 aan te kopen of gewoon er een harde schijf van 40 bij te steken? Alvast bedankt Greetz Megarainman
  • Hangt er vanaf wat je er mee wilt doen. Het is wel zo dat je de data op je huidige schijf op de 60 gig moet krijgen op 1 of andere manier. Kan die data je niet zoveel schelen dan kun je er zo een 60 gig in zetten uiteraard. Maar goed, een 40 gig er naast kan ook.
  • Ligt aan wat je wilt besteden. Niets van de 2 opties is 'beter'. 1x 60 is niet echt sneller dan 1x 40 + 20 of iets dergelijks. Wel scheelt 1 schijf i.p.v. 2 schijven lawaai, warmte en wat minder belasting van de voeding. Maar dit lijkt mij meer een geldkwestie.
  • op die van 20GB zouden vooral programmakes draaien en op die van 40Gb zou ik documenten en belangrijke bestanden plaatsen.. Of zou het dan beter zijn om alles op die van 60GB te zetten en dan te partitioneren? Greetz Megarainman
  • Ik zou niet zeggen echt beter maar wel wat makkelijker misschien.
  • Ik zou een tweede HDD erbij zetten; die 20 gig is toch nog goed? En dan idd je OS c.s. op die 20 en de rest op die 40.
  • 60=20+40 Qua grootte maakt het dus geen ene ruk uit wat je doet. Een 40 gig is natuurlijk goedkoper dan een 60 gig dus lijkt het me meer dan logisch dat je een 40 gig koopt, tenzij je geld teveel hebt natuurlijk. In dat geval, mail me ff dan stuur ik mijn bankrekeningnummer ff door! :grin: Hoe dan ook, kies je voor twee harde schijven zorg dan dat de snelste de primaire is waar je dan ook je besturingsysteem op zet. Beetje leuk partitioneren en je kunt de data leuk verdelen over de partities en schijven. Bijvoorbeeld een partitie voor data, een voor downloads, een voor games en een voor het OS natuurlijk. Keus genoeg dus! suc6!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.