Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Analoog lezen van mijn cd-speler.

6 antwoorden
  • Een tijdje geleden begon mijn cd-DVD-speler zich wat vreemd te gedragen. Ik heb toen het ding toen even in apparaatbeheer verwijderd en daarmee was het vreemde 'gedrag' inderdaad afgelopen. Toen ik echter een audio-cd wilde afspelen kreeg ik van Windows Mediaspeler de melding dat 'ie niet digitaal van mijn cd-speler kon lezen en het daarom maar analoog deed, hetgeen tot gevolg had dat mijn visualisations niet meer werkten. De visualisations werken inderdaad niet meer, voor de rest werkt alles in alle programma's zoals gewoonlijk. Wat is er met mijn cd-DVD-speler aan de hand? Waarom merkt alleen mediaspeler dit?
  • Kijk eens in het configuratiescherm bij Systeem Apparaatbeheer. Zoek nu je geluidskaart op en kijk door het klikken op eigenschappen of digitaal afspelen staat aangevinkt. Wel opnieuw opstarten hierna. wim.
  • [quote:037bcaa009] Op 08-02-2002 21:51, schreef wimgras: Kijk eens in het configuratiescherm bij Systeem Apparaatbeheer. Zoek nu je geluidskaart op en kijk door het klikken op eigenschappen of digitaal afspelen staat aangevinkt. Wel opnieuw opstarten hierna. wim. [/quote:037bcaa009]
  • [quote:1c5cb0d717] Op 08-02-2002 21:51, schreef wimgras: Kijk eens in het configuratiescherm bij Systeem Apparaatbeheer. Zoek nu je geluidskaart op en kijk door het klikken op eigenschappen of digitaal afspelen staat aangevinkt. Wel opnieuw opstarten hierna. wim.dit heeft niets met je geluidskaart te maken.ga op je cdrom(dvd)staan en vink aan digitaal afspelen cdrom(dvd)aan. [/quote:1c5cb0d717] <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: plextor op 2002-02-08 23:59 ]</font>
  • Sorry Plextor dit bedoelde ik ook. Foutje van mijn kant. groeten, Wim Gras
  • Als ik bij mijn cd-romspeler op eigenschappen klik, kan ik dingen als 'DMA'aanvinken. De optie 'digitaal afspelen zie ik echter niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.