Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

...

6 antwoorden
  • Prijs jezelf gelukkig; 50k is zo slecht nog niet. 56k6 is de maximale theretisch snelheid van je analoog modem. Dat haal je dus nooit. Zo haal ik 52K, maar er zijn genoeg mensen die maar 45K ofzo halen. Om het maximale uit je modem te halen kun je eens switchen van provider, dat scheelt soms aanzienlijk. Zoek ook naar de laatste nieuwe drivers voor dat ding. Daarnaast kun je een tool als MTUspeed (even zoeken dus) downloaden om je de settings voor je modem te optimaliseren. Je kunt ook nog de UART Fifo's op max zetten in de settings van je modem. Op die manier doe je iig het maximale om de prestaties van je modem op te schroeven. Nog een laatste kanttekening; die 50K die als verbindingssnelheid gegeven wordt is puur de max. verbindingssnelheid die tijdens de handshake van je modem met je provider tijdens het inbellen afgesproken wordt. Het wil dus niet zeggen dat je die snelheid dan ook continu haalt.
  • Met mijn vorige modem bullet e-tech 56 (nog wat) haalde ik een snelheid van 115.000 bps volgens de gegevens in het pop-up vensterje bij de twee knipperrende computertjes. Met mijn nieuwe krijg ik met de zelfde instellingen niet meer dan 44.000 bps. Nu heb ik een e-tech 56pmo. Het moet dus wel degelijk mogelijk zijn een modem wat te boosten, lijkt mij. Kweet alleen niet hoe.
  • Volgens mij vind de topic starter de antwoorden niet belangrijk meer...
  • Ik merk aan verder contact dat hij ook maar een paar uurtjes per dag online is, dus het kan wel kloppen dat hij er niet aan denkt om dit te lezen. zegdatwel: als je de oplossing hebt (of het zo wel best vindt), neem dan even de moeite te reply'en...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.