Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Uitgebrand...

Rebel
6 antwoorden
  • Uitgebrand…
    Ik heb wat brandproblemen…

    M'n SCSI brandgeval wil niet branden, het is een Ricoh MP6200S DP met een SCSI PCI kaart Adaptec AHA 2940 UW…

    Op de ATA 33 5200 rpm, met W98SE, doet hij het wel maar op de ATA 100 7200 rpm, met Windows XP, wil hij niet…
    Het systeem loopt na ong 5 min. vast, ik krijg vervolgens een zwart scherm en moet de comp dus herstarten…

    Dus onder XP wil hij niet branden ook niet met het brandprogje wat in het OS zit, ik heb Nero 5.5.6. en Easy CD Creator 5 met update geprobeerd, ook dat wil niet baten, op de ATA 33 brand ik met Easy CD Creator 3.5c…
    Ik heb een keer de ASPI geupdate, toen wilde hij helemaal niet meer…

    Cdroms lezen doet hij overigens wel…

    Greetz,
    BW…

  • hoe zit alles in systeemkast ingebouwd?
    Misschien is het wel een koelings probleem, wanneer je hd en brander dicht bij elkaar zitten wil dit nog wel eens het probleem zijn
  • Het systeem zit in een bigtower, de brander zit helemaal bovenin en de HD zit als 5e van boven, er zit ong. 13 cm tussen brander en HD… Ik moet er ook nog even bij vermelden dat de HD in een mobile rack zit met eigen fan…
  • Rebel ,zijn de problemen nu opgelost ?
  • Nope Hervé het is nog steeds hetzelfde liedje…
  • gokje: compatibiliteitsproblemen? (met XP dus)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.