Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

beschadigd cluster, kost me dit een nieuwe harde schijf?

Anoniem
Mithrandir
2 antwoorden
  • Mijn computer had nogal wta porblemenwaarvan ik dacht dat ze veroorzaakt werden door partition magic. Ik heb mijn compu toen dus geformateerd en 1 partiti gemaakt in fdisk.
    Vlak na het formateren liep 'ie al weer een aantal keren goed vast (toen alleen windows 98 er nog maar op stond). Toen ik een schijfcontrole uitvoerde liep mijn compu op precies dezelfde manier helemaal vast bij het controleren van cluster "63 duizend nog wat".dit was ook al zo voordat ik m geformateerd had, dit lijkt me dus een hardware probleem, is hier iets aan te doen? moet ik nu een nieuwe harde schijf kopen, of kan ik dit cluster misschien uitschakelen ofzo? ik heb niet echt verstand van dit soort dingen, dus misschien dat iemand mij kan helpen. (ik hoop dat het probleem duidelijk is, zo niet dan geef ik graag meer informatie).
  • Kun je windows wel installeren? Zo ja, dan eens opstarten in de veilige modus en dan scandisk draaien. Helpt dat ook niet zou je het nog met Norton Utilities kunnen proberen. Disk Doctor

    Succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.