Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

probleem met branden

7 antwoorden
  • Ik heb de volgende configuratie 512 mb geheugen msi 266pro2 ru moederbord en een amd athlon 1700xp processor en videokaart van asus 7700 64mb 16x liteon brander en pioneer dvd speler en 5.1 geluidskaart van creative Het volgende is het geval als ik aan het branden ben dan slaat mijn pc min of meer vast ik kan dan eigenlijk niks anders doen dan wachten,hij brand wel met nero en er mislukt geen enkele cd. Ik heb de nieuwste drivers gedownload en ik draai onder xp en de cd brander en dvd speler zitten ook apart op een ide poort iemand een idee wat het kan zijn?
  • Is de harde schijf op dezelfde ide-controller aangesloten als de brander? <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: egslim op 2002-02-22 20:28 ]</font>
  • alles is op een aparte controller aangesloten
  • Welke nero versie heb je?
  • Nu heb ik Nero 5.5.7.2 bij de vorigr versie had ik het probleem al daarom heb ik geupgrade naar deze versie maar helaas.
  • misschien is het maar best dat je computer niet reageert - ik heb ook Nero en ik las ergens dat je alle andere activiteiten van je compu best stilzet omdat die anders het branden kunnen beïnvloeden. zelf heb ik het gewoon al ondervonden toen mijn schermbeveiliger opstond. tegenwoordig zet ik die bij het branden ook steeds uit...
  • [quote:497e4422d5] Op 26-02-2002 19:35, schreef Passer: misschien is het maar best dat je computer niet reageert - ik heb ook Nero en ik las ergens dat je alle andere activiteiten van je compu best stilzet omdat die anders het branden kunnen beïnvloeden. zelf heb ik het gewoon al ondervonden toen mijn schermbeveiliger opstond. tegenwoordig zet ik die bij het branden ook steeds uit... [/quote:497e4422d5] Als je een snelle pc hebt kun je erg goed andere dingen doen terwijl je brandt, en als de brander burn-proof o.i.d. ondersteunt kun je tijdens het branden zelfs spelletjes en dergelijke spelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.