Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Miami moederbord

5 antwoorden
  • Ik heb een probleem. Ik heb een AMD/k6-2 500mHz 192Mbram voodoo 3000 16 mb computer, die bij films erg hapert. Dus ik dacht een nieuwe Processor te kopen aangezien die nog al langzaam schijnt te zijn.Welke processors passen er allemaal op of hoef ik de processor niet te vervangen en ligt het ergens anders aan?? Ik kom er niet meer uit. Ik heb serieus raad nodig.
  • Er zijn geen CPU's die significant sneller zijn dan je huidige CPU en ook op dat moederbord passen. Gaat het om DVD of of DivX? Als het DivX is, speel je vanaf de harde schijf of vanaf een CD-ROM station? Is het bij iedere film even erg, of lopen sommige films wel goed? Waarschijnlijk ligt het toch aan de CPU, maar we zullen de checklist toch maar even aflopen.
  • Bij dvd die met divx gecodeerd zijn hapeert hij erg en spellen lopen ook niet altijd erg vlotjes. Maar wat moet ik dan doen om mijn computer te upgraden???
  • voor (super)socket 7 zal je waarschijnlijk geen snellere processor meer vinden. of het upgraden van de vga wat oplevert betwijfel ik. beste oplossing zou waarschijnlijk upgrade van vga,moederboard en processor zijn, maar daar moet dan ook weer nieuw geheugen en waarschijnlijk een nieuwe kast(ATX in plaats van AT) bij.
  • nou ja, in ieder geval bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.