Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dell Computer Nederland

3 antwoorden
  • Kijk alsjeblieft uit als je van plan bent een PC te kopen bij Dell Nederland. De foldertjes zitten bij alle Nederlandse bladen (dus ook bij PCM) en beloven gouden bergen. Vanaf het moment dat je betaald hebt, veranderen de goeden bergen in een nachtmerrie; niet geleverde produkten, dubbele credit-card afschrijvingen, eindeloos doorverbonden worden en het belangrijkste: je bestelde computer komt maar niet! Het is echt dramatisch en zit tegen fraude aan. Heb al eens eerder klachten over Dell in PCM gelezen waarop Dell reageerde met "wij verkopen liever niet aan particulieren". Laat je niet verleiden door mooie prijzen op bepaalde configuraties, deze blijken niet leverbaar te zijn, of men vervangt gewoon een besteld onderdeel door een goedkoper zonder de prijs aan te passen. GEEN DELL KOPEN DUS!!
  • Ik ben het gedeeltelijk met je eens maar heb ook goede ervaringen.Ik heb de laatste 2 jaar 2 nieuwe Dell's gekocht die zonder problemen op de geplande datum aankwamen,eenmaal zelfs met een betere configuratie dan ik besteld had. Deze maand had ik minder goede ervaringen toen een nieuwe accu voor de laptop niet geleverd werd: eindeloos doorverbonden worden naar afdelingen die niet weten wat in de rest van het bedrijf wordt gedaan.Uiteindelijk krijg ik nu een dubbele orderbevestiging (met 2 ordernummers!)waarvan de accu vrijdag geleverd is maar ik vrees dat er een tweede in aantocht is !
  • Ik heb onlangs een Dell Pent 4 1,7 Mhz gekocht, incl DVD-speler en 24x CDwriter met Gforce2 MX/400 V-kaart en geintegreerde geluidskaart met boxen en tegen een meerprijs een mooiere monitor (NF CRT 17") met 512 Mb RAM. Bestellen en aflevering in 8 dagen. Alles werd keurig afgeleverd in de configuratie zoals ik 'm wilde hebben. Het enige wat me niet beviel was dat er geen S-VHS videokabel bij zat (standaard). Ik neem hem in gebruik en alles werkt keurig naar behoren. 2e Harddisk erbij geplaatst en zitten nog extra spareklemmetjes en dingetjes in de kast, mooi weggewerkt, erbij. Neen, voor mij is die Dell Dimension 4400 een prima apparaat en is met alle specs rekening gehouden. Ik denk dat het met alles is. Je kunt altijd een rotte appel in een zending aantreffen. Voor de rest kan ik veel zelf en vroeger had ik een kloon, die ook eveneens dezelfde tevredenheid bood. Dell heb ik nog niet hoeven bellen, dat is waar ... Over hun service heb ik ook slechte geluiden gehoord, maar dat zegt niets over de machines vind ik. Meer over het kennisnivo van de helpdesk. Groet, Aswin

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.