Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vastlopen computer

3 antwoorden
  • Sinds kort heb ik 2 nieuwe computers. Ondanks dat er al verscheidene 'deskundigen 'naar hebben gekeken loopt de computer steeds vast als ik wil printen. De printer is een HP 930 c. Met mijn oude computer was er niets aan de hand ! Ook loopt de computer regelmatig vast ! ( dus zonder printen ). Ik word er doodziek van ! Wie heeft advies ? Eduard
  • Ik denk dat je even wat meer moet vermelden; het OS wat je gebruikt,welke drivers gebruik je voor de printer en hoe vaak slaat de pc vast,en ook hoe lang duurt het voordat dat gebeurd ? Zijn al je drivers up to date en heb je geen hardwareconflicten ?
  • Idd eens met mijn voorganger. Heb je al bij HP op de site gekeken naar de faq's ? Ik heb met een HP 959c problemen gehad. Oorzaak: de-install software van HP liet resten achter. Pakketje bij HP opgehaald. Echt alles weggehaald en opnieuw drivers geïnstalleerd. Geen enkel probleem meer gehad nadien. Maar mocht je er niet uit komen er wandelen hier genoeg deskundigen rond. PS daar reken ik mezelf niet toe.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.