Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

grote cd

3 antwoorden
  • kan iemand mij vertellen hoe je kunt zien hoeveel mb op een cd staat ik heb namelijken een svcd waar meer opstaat als de 700mb die op de schijf staan aangegeven kan ik deze schijf gewoon kopieren
  • Gewoon in Verkenner met rechtermuisknop>Eigenschappen. Dan zie je de grootte in Bytes en in MB. Als ie werkelijk groter is dan 700MB, dan kun je 'm best kopieeren, mits je brander en de CD-R waar je op gaat schrijven overburning ondersteunen. Wanneer je bijv. met Nero brandt, kun je zien bij de eigenschappen van de brander of ie overburn ondersteund (kijk ook in de help) De CD-R is merk afhankelijk. Ik brand fervent op CD-R's van de Aldi, en die halen bij mij ongeveer 83 minuten (715 MB ofzo??) Ik weet het niet precies, maar toen ik 740 Meg erop wilde bakken kreeg ik een track following error, dus dat pastte zowieso niet :grin: Het is dus een kwestie van uitproberen.
  • Dit is niet helemaal juist, ik heb een film opgenomen in mpg1 kwaliteit van bijna 789 mb, dit schrijf ik als een videocd op een cdtje van 700 mb. Indien ik dit als data zou willen schrijven gaat dit niet op een cd van 700mb. zelfs niet op een van 800mb. Have fun, Ivo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.