Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laserjet 5l eet papier!

3 antwoorden
  • Hoi, Mijn laserjet HP 5L neemt sinds enige tijd zo`n stuk of 5 blaadjes papier mee naar binnen nadat het eerste blad een paar centimeter naar binnen is gegaan. De centrale rol die het papier invoert ziet er nogal ruw en ovaal uit. Is deze rol makkelijk te vervangen, of zoek ik het in de verkeerde hoek? Alipapa.
  • Met wat [url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/search.php]zoekwerk[/url] op het forum kom ik [url=http://www.fixyourownprinter.com/kkg0.html]hier[/url] uit <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-03-22 10:05 ]</font>
  • Wat ook vaak wil helpen is de picup roller schoonmaken met een vochtige doek, meestal is de oorzaak papierstof wat op de roller achterblijft waardoor de rol glad wordt. stap 1&gt; haal de tonercartridge uit de printer. stap 2&gt; ga met een vochtige doek over de rol achter in de printer, je zult merken dat je de rol met de hand naar beneden kunt draaien zodat je hem in zijn geheel kan schoonmaken. stap 3&gt; plaats de tonercartridge terug in de printer en test hem. Doet hij het weer normaal dan opgelost anders misschien die reparatieset aanschaffen. Let op!!! gebruik een vochtige doek, geen zeiknatte en draai aan de rol zonder echt geweld te gebruiken, anders breken er wellicht tandwieltjes en ben je verder van huis.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.