Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

A:\ + pleite!!!!!!!!!!

Anoniem
Captain_Kansloos
8 antwoorden
 • ik heb xp naast me gezet en nu ben ik op beide stuurprog. de A: kwijt. staat wel in app.beheer maar niet meer onder :grin:EZE COMP>:
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Ligt het nu aan mij, of is bovenstaande post echt niet te begrijpen? :???: Als het laatste het geval is; waarde Woest, besteed eens wat aandacht aan het formuleren van je vragen als je wilt dat anderen tijd besteden aan het beantwoorden van die vragen!
 • Ofwel hardware storing ofwel je hebt hem in de BIOS niet helemaal goed staan.
 • Als ik het goed begrijp heeft Woest:

  - XP geinstalleerd
  - hij had al een ME installatie
  - de floppy drive staat wel onder apparaatbeheer

  En nu komt het probleem:
  - de floppy drive staat niet in de verkenner, in beide OSsen


  :roll:

  Had je zoiets in gedachten Woest??? :grin:
  _________________
  Het Adidas-netwerkprotocol: heen en weer rennen met een diskette

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Eddey op 2002-03-27 13:47 ]
 • (Captain Kansloos bekijkt de vraag en begint maar aan een vertaling…)

  Aha, je hebt dus een DAUL BOOT SYSTEEM gemaakt en WINXP naast WINME geinstalleerd. Vervolgens ben je op beide BESTURINGSSYSTEMEN de A: DRIVE in WINDOWS VERKENNER (Deze Computer) kwijt. Maar in APPARAATBEHEER zie je 'm nog wel staan.

  Mijn god, wat kan het toch moeilijk zijn een vraag te formuleren he…

  Enfin, wil je voortaan ook niet meer zo'n "schreeuwende" topic titel maken, dat is uitermate irritant lezen. Daarnaast wordt je zowieso wel geholpen, je hoeft niet te schreeuwen om aandacht te krijgen. En formuleer je vraag aub eens duidelijk; op een onduidelijke probleemomschrijving kan nooit een duidelijk antwoord komen.

  Wat heb je allemaal uitgespookt tijdens de installatie van XP? Heb je al extra softeware geinstalleerd? Wat zie je allemaal [b:8fbe6dd91f]wel[/b:8fbe6dd91f] in windows verkenner? Ben je in je BIOS aan het rommelen geweest? Is je kast open geweest? Meer info dus graag…
 • voor dhr KANSLOOS::::
  als beginner zijnde, is het niet makkelijk om een vraag te stellen, (begrijpelijke).
  lekker makelijk om iemand af te zieken, van afstand. top man. ga je dagelijks ook zo met iedereen om.
  nou ik heb het probleem reeds verholpen en dank zeker de rest in dit forum voor hun aandacht. misschien nog tot een andere keer!
 • [quote:1bf7b208fa]
  Op 31-03-2002 21:07 schreef woest:
  voor dhr KANSLOOS::::
  als beginner zijnde, is het niet makkelijk om een vraag te stellen, (begrijpelijke).
  lekker makelijk om iemand af te zieken, van afstand. top man. ga je dagelijks ook zo met iedereen om.
  nou ik heb het probleem reeds verholpen en dank zeker de rest in dit forum voor hun aandacht. misschien nog tot een andere keer!

  [/quote:1bf7b208fa]

  Wij weten waarschijnlijk een beetje meer over het oplossen van hardware problemen dan jij, maar in dat taalgebruik van jouw zijn we wat minder sterk. Dus als jij nu rekening houdt met onze zwakheden, houden wij rekening met die van jou. Okee?
 • [i:8009fd7b16]Zo ga je ook met elkaar in het echt om…[/i:8009fd7b16]

  ehmz, als ik me jou zo moet voorstellen, kom jij hier in volle vaart aanrennen, sleurt ons mee naar je computer en begint haastig ons alles te tonen dat niet werkt, om vervolgens nog even paniekerig op het antwoord te blijven wachten - alsof je computertje zonder onze hulp binnen 5 minuten zijn laatste adem zal uitblazen.

  Rustig blijven, vraag formuleren, dan kunnen wij antwoorden.
  ——————————————–

  Er is een plek waar je kunt instellen welke drives je wilt zien, even denken; als je TweakUI installeert, een klein programmaatje dat meestal wel op de Windows CD staat en anders overal op internet te vinden is - dan kun je in een lijstje kiezen welke drives jij onder Deze Computer wilt zien. Probeer dat eens.
  Veel succes ermee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.